fredag 6 mars 2009

Tidningen ARVIKINGEN

Sitter och bläddrar i en inhemsk tidning, "Arvikingen".
Är inte detta rasism? Att döpa en tidning till ArVIKINGEN!? Idag får vi inte sjunga sveriges nationalsång i sverige längre men propagera med ArVIKINGEN får vi tydligen göra. Och bara crap som står i den. Inget intressand som man kan lägga i ryggsäcken och bära med sig på livets resa.
Dock ser jag att sverige kommer att gå under!
Citat från ARVIKINGEN:

Norsk pedagogik
ger nya sätt att lära.

HUA! Hur fan ska det gå till?! Detta blir en ny norgehistoria.

Även en liten spalt där det står:

Fler turister
från utlandet.

Jadu, redaktionen för tidningen måste ha lärt sig den nya norska pedagogiken för turister brukar så vitt jag vet vara från utlandet...

Sen har de nog lärt sigg ett nytt ord: DIALOG, då det dyker upp lite här och var i tidningen.

Högt betyg
för vård
och omsorg

är en annan spalt. Ni som inte bor i Arvika ska veta att om man är förkyld och söker vård på arvika sjukhus kommer man ut i kista. Så vet inte vart det höga betyget kommer från. Kanske vi kan skylla på den norska pedagogiken där med?

4 kommentarer:

Ruth Berg sa...

hejsan. Varför är det rasisitiskt med vikingar?

Anonym sa...

Nej, jag tycker inte det är rasistiskt med vikingar egentligen. Men en viking var från norden. Vi får inte sjunga Du gamla du fria tillsammans idag för att det klassas som rasistiskt. Då måste, i prinsip alltså vikingar också vara rasistiska. Förstår du vad jag menar? Denna blogg är inte den seriösaste. Dvs är sambo med en norsk, har barn med en norsk å många norska vänner så du tar inte åt dig?! Sarkasm på norge historier.

Anonym sa...

Hejsan!
Skulle vilja komma i kontakt med dig för att höra lite mer om inlägget du lämnade på Familjeliv för ett år sedan. Min dotter har exakt samma problem och det vore intressant att höra hur det har gått för er.
Maila gärna mig på linda@baggeco.se

Soliga hälsningar
/Linda

Anonym sa...

Turister kan ju absolut vara från landet. Inhemska turister är ju de vanligaste turisterna.